Rólunk

Szeretettel köszöntjük a Gesztenyés Ház weboldalán!

Vendégházunk a Dunakanyar szívében, Nagymaroson található a Mihályhegyen, természetközeli környezetben.

Házunk két franciaágyas hálószobával rendelkezik, 4 fő elszállásolására alkalmas. Az 1200 m2-es körbekerített kertben lehet grillezni, bográcsozni, szalonnát sütni, amihez a szükséges eszközöket (grillrács, fogók, nyársak, bogrács, bográcsállvány) biztosítunk. 

Itt található a 6x3 méteres, 150 cm mély medence, ami szezonálisan üzemel, májustól szeptember végéig. A medence mellett fekszik a 25 m2-es napozóterasz, kerti ülőgarnitúrával és napozóágyakkal.

Hűvösebb időben az infraszauna nyújt kellemes kikapcsolódást és feltöltődést, ami szinten a kertben található és 65 C fokig melegíthető. A teraszon található jacuzzi egész évben üzemel 40 fokig fűthető vízhőmérséklettel.

Ha csak kiszakadna a hétköznapok mókuskerekéből, zsúfoltságából és csak pihenne a madárcsicsergéstől hangos fák között egy függőágyban vagy egy napozóágyon a medence melletti teraszon vagy ha az aktív pihenést szereti és a kapun kilépve máris egy sárga túraútvonalon elindulva felfedezné a környéket, akkor is szívből ajánljuk házunkat.

Baba- és gyermekbarát szálláshelyként legkisebb vendégeinknek biztosítunk babaágyat kókuszmatraccal, ágyneműt, etetőszéket, babakádat, fellépőt, wc-szűkítőt. Kérjük, hogy foglalásnál jelezzék. ha igénylik a bekészítést.

A Gesztenyés Ház házi kedvenceket NEM fogad.

Megközelítés:

Ha autóval érkeznek, a 12-es útról a Vasút utcára kell jobbra kanyarodni, majd a Szamaras utcára szintén jobbra. Javaslom a google maps vagy a waze alkalmazásokat használni. Kérjük vegyék figyelembe, hogy vendégházunk hegyen található, ahová aszfaltozott, de keskeny, kátyús, itt-ott emelkedős útszakaszokkal tarkított út vezet fel.