FOGLALÁSI FELTÉTELEK


A vendégház maximum 4 fő részére foglalható. Házunk bababarát, a foglalásnál van lehetőség beállítani, ha szükségük van babafelszerelésekre. A ház minimum 2 éjszakára foglalható.  1 éjszakás foglalásra csak főszezonon kívül (október 1-től április 30-ig) van lehetőség hétköznapokra vonatkozóan. 1 éjszakás foglalási igényét kérjük e-mailben (info@gesztenyeshaz.hu) jelezze.  

 Hétvége (péntek, szombat éjszaka) csak egyben foglalható.

A foglalás 50 % előleg befizetésével válik véglegessé, amelyet banki átutalással vagy SZÉP kártyával tudnak teljesíteni. A foglalás után a visszaigazoló e-mailben kapják meg az előleg átutalásához szükséges adatokat.

A foglalás legkésőbb az érkezés előtti 21. napig lemondható díjmentesen, azaz a befizetett előleg teljes egészében visszajár. Az érkezést megelőző 14-21.. napon belüli lemondásnál átfoglalási lehetőséget adunk a szabad helyek függvényében, 14 napon belüli lemondás esetén a befizetett előleg nem jár vissza és a foglalás nem módosítható.

A vendégház házi kedvenceket NEM fogad.

A vendégház az érkezés napján 15 órától foglalható el, a távozás napján pedig 10 óráig kérjük elhagyni a szállást.

Szabad időpontjainkat az "online foglalás és árkalkuláció" gombra kattintva tudja elérni. Itt van lehetőség az időpont kiválasztása és a vendégek számának megadása után foglalni.


Ha kérdése lenne,

Kérjük, adja meg adatait és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.