• nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

ELADÓ

A Gesztenyés vendégház ELADÓ.

Az eladásig akadálytalanul üzemel vendégházként! Időpontot foglalni legfeljebb 2 hónappal előre lehetséges.

Amennyiben Önt nem szálláshelyként, hanem ingatlan vételi szempontból érdekli az ingatlan, kérem hívjon:

30/21-27-017

AZ ELADÁSSAL KAPCSOLATOS RÉSZLETEK:

Eladó ház, 900 m2-es gyönyörűen parkosított kerttel, Somogyvámos központjában, mégis csendes és szellős helyen.
A ház Krisna-völgy bejáratától mintegy 200 méterre található.

A ház alkalmas folyamatos lakóhelyként és nyaralóhelyként történő használatra egyaránt. Emellett üzleti lehetőséget is kínál, mert egy kiválóan bejáratott vendégházról van szó, amelynek üzemeltetése folytatható.

A falak tégla alapon állnak, vályogból döngölték, vastagok, nem vizesednek. A ház stabil, nagyon jó állapotú. A nyári kánikulában sokáig őrzi a hűvöset, télen pedig egyenletes meleg biztosítható benne.
Az ingatlan per- teher- és igénymentes, kiváló állapota miatt megvétel után akár azonnal költözhető, kulcsrakész. A jelzett 65 (pontosabban 65,7 m2) csak a lakórészt és a tárolót foglalja magában, ehhez pluszban jön a pince, a padlás és a tornác.

LAKÓRÉSZ:
2011-ben igényesen, modern szemlélettel újítottuk fel a ház 47,4 m2-nyi lakórészét. A bejárati ajtó előszobába vezet, innen nyílik egy fürdőszoba és egy konyha, valamint 2 külön nyíló (hagyományos 4×4 méteres) szoba.
Fűtés: Gázcirkó. A gázkazán a fürdőszobában található, távirányítóval (is) állítható a kívánt hőfok. Emellett – alternatív megoldásként – egy újszerű, kiváló állapotú (újrarakott) cserépkályhával kifűthető közvetlenül az utcafronti szoba és a fürdőszoba. A hátsó szobában is található kéménynyílás, tehát oda is könnyen beállítható egy fával fűthető kályha, ez esetben a teljes ház fűthető gáz nélkül is. Mindkét kémény teljes felújításon esett át 2011-ben. A hátsó kéményhez a tároló helységből is csatlakoztatható például sparherd, vagy más kályhaféle.
A meleg vizet a gázkazán biztosítja.

TÁROLÓ:
A fennmaradó 18,3 m2 jelenleg a tornácról külön nyílik, tárolóként használjuk. Itt található egy jó állapotú nyitott kéményes kenyérsütő kemence, amelyhez egy nagyméretű (80×80 cm-es), 2011-ben újra rakott fekvőkémény tartozik (ez a ház harmadik kéménye). A lakótér gázcirkójának átvezetési lehetősége biztosított, és a lakótér hátsó szobájával összenyitható, így tehát ez a tároló rész a jelenlegi lakóterület bővítési lehetőségét rejti magában.

PINCE:
A tároló alatt található. Jó állapotú, tiszta, száraz, és egy új bejárati ajtóval rendelkezik. 2014-ben az északi fal felől vízszigetelésen (dréncső kavicságyban) és szellőző cső beépítésen esett át.

PADLÁS, TETŐ:
A födém szigetelt. A 2011-es felújításkor a gerendázatot megerősítették, a léceket kicserélték, és a tető esővíz csendesítő átalakításon esett át. A háztető a cserepek alatt fóliázott. A cserepek 2011-ben tisztításra kerültek, újra lettek rakva, de cserélve nem lettek. A padlásablakból Krisna-völgyi panoráma látható.

A ház a kert felé bővíthető, vagy lehetőség van melléképületek építésére is.

TELEK:
900 m2. A területen 8 m3-es földalatti esővíz gyűjtő ciszterna található, valamint termőre fordult fiatal gyümölcsfák és panoráma.
A kert és közvetlen környéke parkosított, az önellátó gazdálkodás alapvető elemeivel.

 

FOTÓK IDE KATTINTVA